Ciutat

Més de 600 persones col·laboren en el manteniment de Can Deu

El nou bosc de Can Deu continua fent-se realitat gràcies a la col·laboració ciutadana. El mes de febrer ha acollit unes jornades de manteniment amb la participació de més de 600 persones.
Un any després que es replantessin més de 5 mil nous plançons al bosc de Can Deu, al febrer de 2016, la ciutadania ha tornat a col·laborar a través de les jornades de manteniment organitzades per la propietària de la finca, la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, juntament amb BBVA i CX, patrocinador de les activitats.
Les sessions han tingut lloc durant els quatre diumenges del mes de febrer i han comptat amb la participació de més de 600 persones, «un èxit rotund que ha superat amb escreix les expectatives», afirmen des de la Fundació.
Els voluntaris han treballat en una superfície total de 6 hectàrees dividits en quatre zones. Els treballs de manteniment han consistit en retirar les herbes crescudes als closells, regar els arbres plantats, substituir els arbres morts (fallades) per nous exemplars de pi blanc i alzina i plantar alguns nous plançons.

Comentaris
To Top