Arxiu

Comença la temporada de festes al carrer: la celebració de la Primavera a Can Deu, la més multitudinària

Amb l’entrada del mes d’abril comença a la ciutat la temporada de festes al carrer. Aquest cap de setmana ha estat una bona mostra. D’entre les diferents celebracions, la festa BBVA de la Primavera, diumenge al matí al bosc i la Masia de Can Deu, ha estat la més multitudinària. Segons els organitzadors -la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i el grup BBVA CX-, diumenge al matí van passar 6.205 persones, convertint-se en una de les edicions amb més participació.

Enguany la trobada ha estat especial, doncs ha celebrat el seu 20è aniversari. Per això, els visitants van poder gaudir de visites teatralitzades que representaven com era la vida en una masia fa un segle. Una trentena d’actors de les companyies Menú Teatral i Bambalina van protagonitzar les recreacions, amb la participació del públic.

Cal destacar també la variada oferta musical, amb cercavila de swing, l’espectacle de dansa vertical de la companyia Sacude o el concert de Pastorets Rock. Les propostes pels infants eren variades. Van poder participar en diversos tallers de natura, visitar els animals de la granja, gaudir d’un estol de jocs d’enginy o participar al concurs de dibuix sobre la jornada.

D’altra banda, el mateix diumenge al matí centenars de persones van passar pel Pixie Market, el primer mercat de segonà mà organitzat al Parc Catalunya. A les parades es van intercanviar, comprar o vendre objectes de segona mà en bon estat. Organitzada per Pixies Associació Cultural i Solidària, la trobada va incloure també activitats musicals, teatrals, sessions de ball o de circ, entre altres.

Comentaris
To Top