Ciutat

De Correus a comissaria: una productora comença el rodatge d’una sèrie per a la televisió alemanya

L’antic edifici de Correus es troba immers en el rodatge d’una sèrie per a la televisió alemanya. Després de les tasques de neteja que es van dur a terme durant el mes de març, la productora ha començat el rodatge i des del carrer es poden veure els focus que il·luminen l’espai. L’edifici s’ha transformat per a l’ocasió en una comissaria de policia. El capítol, que porta per nom Der Barcelona Krimi, presentarà un cas de tràfic de drogues que hauran de resoldre una parella de Mossos d’Esquadra.

La sèrie de la televisió pública s’anomena ‘Els crims dels dijous’ i recrea cada setmana un cas delictiu amb inspectors policials de diversos indrets europeus. El rodatge s’estendrà durant els mesos d’abril i maig. Sabadell és una ciutat que acull un gran nombre de rodatges cada any. A més de pel·lícules també es realitzen anuncis de tot tipus. Des de l’any 2008, Sabadell està adherit a la Catalunya Fil Commission (CFC), una xarxa que ajuda a promoure Catalunya com un espai per fer rodatges i altres productes audiovisuals.
Així, la ciutat ofereix informació sobre localitzacions i ajuda en la tramitació de permisos de rodatge i assessorament.

Sabadell ofereix més d’una vintena de localitzacions diferents al seu catàleg a la CFC. Les més atractives per a les productores són el Parc Catalunya -especialment la plaça de l’Argub- i l’Eix Macià. Justament en aquesta ubicació va tenir lloc un dels anuncis més divertits que ha vist la ciutat. Un rodatge de la marca TESCO, l’any 2010, que va comptar amb la presència d’un elefant.
Realitzar un rodatge a Sabadell té un cost de poc més de 500 euros per dia -al voltant dels 300 si es tracta només de fotografia- i a aquest cost s’han d’afegir les despeses pels serveis addicionals com policia municipal, o trasllat de contenidors.

Comentaris
To Top