Ciutat

La 5a edició de l’Atendis Gresca es destinarà a reformar la llar Jacquard

La fundació prepara una nova edició de la seva «festa major» particular. Una trobada que inclou una cursa-caminada solidària, una rifa divertida, sortejos, tallers i molt més. També s’homenatjarà la doctora Júdez. El pròxim 7 de maig el Parc Catalunya acollirà la cinquena edició de l’Atendis Gresca, «la festa major d’Atendis» com descriu el president de la fundació, Josep Manuel Suárez.

Una trobada que va néixer l’any 2013, coincidint amb el 50è aniversari de l’entitat: «Primer vam pensar en una cursa-caminada, però volíem fer alguna cosa més, i així van anar sorgint la resta d’idees», explica Montse Estrada, gerent d’Atendis.
La gran festa començarà amb una cursa-caminada de 5 quilòmetres, que comptarà amb les categories d’adult, infantil i adaptada.
Les inscripcions inclouen una butlleta per la rifa que es farà posteriorment. Es repartirà el terreny en diferents parcel·les -un total de 1.500- que es podran adquirir al preu de 5 euros. Després, dos vedells passejaran pel terreny i s’esperarà l’anomenada ‘Gran Cagada’ i el propietari de la parcel·la on caigui la tifa serà el guanyador d’un premi de mil euros.

A més, durant el matí hi haurà servei de bar, gràcies a la col·laboració desinteressada de la Penya Eurobética, tallers pedagògics, paradetes amb activitats variades, venda de productes i informació, i espectacles a càrrec dels usuaris d’Atendis.
Segons l’alcalde de la ciutat, Juli Fernàndez, la jornada serà una oportunitat per «visibilitzar, en un context d’alegria, una situació que molts no coneixen o que no forma part de la seva quotidianitat».

Comentaris
To Top