Ciutat

L’Ajuntament rep una ajuda europea de 9,4 milions pel projecte DUSI

L’Ajuntament de Sabadell va anunciar aqeust dilluns a través de les xarxes socials la seva satisfacció per haver rebut 9,4 milions d’euros, procedents de fons europeus, per finançar l’estratègia de desenvolupament urbà sostenible coneguda sota el nom de DUSI. Es tracta d’un projecte presentat al principi de la legislatura i valorada en gairebé 20 milions d’euros.

La proposta es va presentar en un primer moment a la mateixa convocatòria per no va obtenir la subvenció. Llavors l’Ajuntament va anunciar que tornaria a presentar-se i en aquesta ocasió sí que ha estat possible comptar amb els fons que permetran desenvolupar un nou model de ciutat.

El tinent d’alcalde de Territori, Maties Serracant, ho valorava a través de twitter de forma molt positiva: «Tenim una doble bona notícia. Arribaran aquests 9,4 milions d’euros per tirar endavant aquestes polítiques de ciutat i que aquesta estratègia de desenvolupament té l’aval també tècnic i estratègic de la Comissió Europea». En aquest sentit «celebrem ambudes notícies: que tirem endavant aquest paquet d’inversions de gairebé 20 milions d’euros i l’estratègia de la ciutat està relacionada amb els principals reptes de la Comissió en matèria de sostenibilitat, social i urbana».

To Top