Ciutat

Dol per la mort de Romà Gamell Cruells

A Diari de Sabadell estem de dol. Aquest dijous ens va deixar Romà Gamell Cruells, conseller delegat de Vallesana de Publicacions, S.A., la nostra empresa editora. Aquest dissabte (12h.) tindrà lloc l’acte fúnebre al Tanatori de Sabadell.

Romà Gamell Cruells va morir aquest dijous després d’una llarga malaltia a l’edat de 78 anys. El conseller delegat de l’empresa editora de Diari de Sabadell ha estat la persona encarregada de conduir-la durant 40 anys com a gerent, juntament amb l’exdirector Ramon Rodríguez Zorrilla.
En la seva llarga trajectòria ha aconseguit que Diari de Sabadell sigui un referent informatiu a la ciutat. La passió per la premsa local ha estat un dels aspectes més destacats de la seva vida. Nascut l’11 de desembre de 1939, Romà Gamell va formar-se a l’institut Ferran Casablancas.
Al món de la premsa hi va accedir per la via de la publicitat entrant a treballar a l’agència Solmak a on va ser encarregat de medis. Aquí també va ser on va desenvolupar una important faceta creativa. Va escriure articles en els que plasmava la seva influència i admiració per les lectures de Miguel de Unamuno.

To Top