ESPORTS

Desfeta monumental d’un Sabadell que deixa una imatge molt preocupant (4-0)

Imatge desoladora del conjunt arlequinat al Municipal Reina Sofia de Salamanca / Lluís Franco

Així serà molt difícil assolir la permanència. El Sabadell ha patit una desfeta monumental a Salamanca. No és només la golejada sinó la desastrosa imatge que ha ofert l’equip arlequinat davant Unionistas, amb una exhibició d’errades defensives incomprensibles que ha aprofitat el local Slvy per fer un ‘hattrick. Un pas en fals molt perillós.

Óscar Cano ha pogut incloure finalment a Sergi Maestre i Carles Salvador a l’onze inicial, dues peces que considera bàsiques en aquest tram final del campionat, per la seva experiència i capacitat de gestionar els partits. Vladys també ha recuperat la titularitat en detriment de Baselga després del seu providencial gol al Cornellà.

Unionistas, amb la permanència virtual lligada, volia fer un pas més cap a la Copa del Rei, objectiu marcat en vermell en el peculiar club salmantí després de l’èxit d’aquesta temporada. S’ha notat en la seva sortida, molt intensa. De fet, només havien transcorregut 20 segons i Ortolá ja ha viscut un primer ensurt. Tot un avís. Semblava que el Sabadell havia reaccionat bé, forçant dos córners consecutius i en el segon, la rematada de Sergi Maestre s’ha perdut per sobre del travesser per poc.

Aquesta dinàmica positiva s’ha estroncat de cop en una acció molt mal defensada. La pilota, després d’un parell de rebutjos, ha acabat als peus del màxim golejador local, Slavy, qui només ha tingut que empènyer-la al fons de la xarxa amb tota facilitat. Una concessió inconcebible. El partit s’ha enfosquit, com el cel salmantí. S’ha passat del sol a un fort xàfec. Encara hauria pogut ser pitjor si Ortolá no treu una mà providencial a un xut de l’exarlequinat Alfred Planas.

Estava totalment encallat el Sabadell. La pilota gairebé mai passava pels peus de Marc Domènech, molt pressionat. Faltava precisió i, sobretot, idees. Per afegir més problemes, Abde, amb un comp al maluc, ha demanat el canvi a la mitja hora. Ha entrat Marru en el seu lloc. L’enèsim contratemps en la llarga llista de lesionats. Fins al descans, ho ha intentat el Sabadell i ha arribat a l’àrea local -la prova són els quatre serveis de cantonada-, però no ha trobat la rematada. Tous en defensa i espessos en atac, així es podria resumir la primera part arlequinada.

Enfonsament absolut

El Sabadell aspirava a una remuntada de l’estil de Fuenlabrada o la jornada anterior contra el Cornellà. Res d’això. La segona meitat s’ha convertit en un calvari absolut. Les errades defensives s’han multiplicat de manera inadmissible i el gran beneficiat ha estat Slavy, qui ha completat el seu ‘hat trick‘ particular. En el 2-0 ha aprofitat una badada d’Amelibia i en el 3-0 ha estat Toni Herrero qui ha sortit a la foto. Lamentable.

El partit gairebé ha acabat aquí, amb mitja hora encara per disputar. Un Sabadell desfet, gairebé sense orgull. Una imatge penosa. Unionistas no ha tingut rival i ha continuat la festa amb accions de contraatac constants. Rastrojo ha posat la cirereta a la desfeta arlequinada amb el 4-0. Un duríssim càstig que ha de provocar una profunda reflexió en el vestidor arlequinat aquesta setmana. El fantasma del descens a Segona Federació es fa més gran que mai… i ara arriba el Nàstic a la Nova Creu Alta.

FITXA TÈCNICA

Unionistas: Iván Martínez; Carlos Giménez, Ramiro, Erik,Ekaitz, Villar (Jordi Tur, m. 39), Losada (Rastrojo, m. 62), Nespral, Slavy (Dani Nieto, m. 85), Álvaro Gómez (Camus, m. 85) i Alfred Planas (Serrano, m. 62).

Sabadell: Ortolá; Astals, Pau Resta, Amelibia, Toni Herrero, Carles Salvador (Baselga, m. 61), Moyano, Sergi Maestre (Gualda, m. 75), Vladys (Soto, m. 75), Marc Domènech (Pau Fernández, m. 75) i Abde (Marru, m. 29).

Àrbitre: Javier Figueiredo Comesaña (Comitè gallec). Grogues: Jordi Tur; Pau Resta, Abde; Vermella: Elias Martí, segon tècnic arlequinat (m. 50).

Gols: 1-0, minut 10: Slavy; 2-0, minut 47: Slavy; 3-0, minut 59: Slavy; 4-0, minut 74: Rastrojo.

Incidències: 2.897 Hespectadors al Municipal Reina Sofia, amb una desena de seguidors arlequinats.

FOTOS: LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top