ESPORTS

L’OAR Gràcia celebra 65 anys amb un doble amistós de luxe davant el Granollers

D’aniversari. L’OAR Gràcia va celebrar els seus 65 anys de vida amb una jornada de luxe al pavelló del carrer Boccaccio. El plat fort va ser un doble amistós davant els primers equips sèniors femení i masculí del potent Fraikin BM Granollers. Màxim nivell i handbol-espectacle que va fer gaudir als socis i aficionats que es van donar cita, destacant la presència de representants de la Federació Espanyola i Catalana d’handbol i la Generalitat a més de l’alcalde de la ciutat Maties Serracant i la regidora d’Esports, Marisol Martínez.

Els resultats van ser en aquest cas una anècdota. Es va imposar la superioritat del conjunt vallesà encara que el masculí gracienc va plantar cara en molts moments, perdent per 23-30. En el femení la diferència va ser més contundent (20-49) malgrat un bon primer temps sabadellenc.

Per posar la cirereta a l’efemèride es van entregar obsequis a les autoritats i als socis fundadors de l’entitat gracienca. Homes històrics del club com ‘Toché’ Olalla i expresidents il.lustres com Antoni Moix i Tomàs Fernández van compartir els moments de celebració amb l’actual president Salvador Gomis. Un dia de celebració molt emotiu.

To Top