Ciutat

Sabadell s’il·lumina per acomiadar la Festa Major

El castell de focs posa punt i final a la Festa Major

Focs d'artifici / A.A

La Festa Major s’ha acomiadat aquest vespre amb el tradicional castell de focs. Ells ulls han estat pendents del cel durant un quart d’hora, en què els núvols han quedat eclipsats per un espectacle visual que enguany ha estat més potent i amb un final més memorable.

Un eclosió de color s’ha pogut veure amb molta claredat des de diversos punts de Sabadell. No obstant això, han estat molts els que s’han apropat fins l’Eix Macià i el Parc Catalunya per veure els focs de més a prop. Des dels turonets del Parc Catalunya s’han enfilat els coets del castell de focs que ha posat punt final a la Festa Major d’enguany (amb el permís de l’espectacle de Salseta de l’Eix Macià).

225 quilograms de pòlvora

225 quilograms de pòlvora ha esclatat al cel durant aproximadament quinze minuts. El colors que s’han imposat per sobre de la resta han estat el blanc i el verd, identificatius de la ciutat, i com a novetat s’ha incorporat una seqüència vermella just abans del tro final, que ha brillat més que l’any passat gràcies a la col·locació de nou punts de foc (quatre més que el 2017).

El castell de focs ha estat ideat per la fàbrica de la pirotècnica Antigua Casa Manuel Estalella, que s’ha encarregat del disseny i de la producció de l’espectacle lumínic. Les seqüències i els coets del castell han estat pensats per l’ocasió, segons els responsable de la pirotècnica.

Comentaris
To Top