Ciutat

La Crida acusa a Smatsa i PSC “de prioritzar el benefici econòmic”

Un equip de neteja d'SMATSA / LLUÍS FRANCO

Acusa a Smatsa i PSC “de prioritzar el benefici econòmic”

Un operari d'Smatsa / LLUÍS FRANCO

Crida per Sabadell s’ha sumat a les crítiques a Smatsa i al PSC de Sabadell que ahir ja van fer Guanyem i ERC. Segons la coalició sabadellenca, la nova interlocutòria del Cas Mercuri confirma que durant el govern del PSC es van prioritzar els beneficis econòmics privats i personals per davant de l’interès col·lectiu en la gestió dels serveis municipals.

La Crida diu que fa anys que denuncien que el PSC va “teixir un entramat de corrupteles amb tints mafiosos” durant el seu mandat, i asseguren que l’evolució del Cas Mercuri no fa res més que validar-ho. I afegeixen que “és per això que l’Ajuntament es va presentar com a acusació particular en el cas”.

A més, la coalició sabadellenca assegura que, a banda de la qüestió d’una adjudicació irregular, Eugenio Díaz, part de la directiva d’Smatsa que ha estat citada a declarar, “s’està lucrant escandalosament a costa d’un servei municipal que afecta a tota la població de la ciutat”. I asseguren que “es tracta del contracte més gran del període Bustos: un contracte de 15 anys i 285 milions d’euros. Així ho van fer de la mà del PSC, i així ho han seguit fent malgrat els esforços de fiscalització realitzats per l’actual govern de transformació”, sentencien.

De moment, el PSC segueix sense pronunciar-se en el cas a l’espera de rebre la notificació judicial.

Comentaris
To Top