Ciutat

El PSC no farà declaracions fins que els regidors no rebin la notificació judicial

Cristian Sánchez i Ana Carrasco, investigats en la peça 28 del cas Mercuri

Els tres regidors del PSC i el Primer secretari local del PSC, Pol Gibert / LLUÍS FRANCO

Tal com va avançar ahir el D.S., els regidors del PSC encara no han rebut la citació judicial, i fins que no la rebin ni ells ni el partit farà declaracions. Tan bon punt aquestes notificacions arribin als seus destinataris, expliquen els socialistes sabadellencs en un comunicat, “els regidors afectats faran una valoració al respecte i prendran les decisions oportunes”.

Mentrestant, els investigats “desconeixen qualsevol detall” del procés judicial que no sigui el que ha aparegut a la premsa. Per aquest motiu, en un comunicat els socialistes apunten que “la direcció del PSC de Sabadell i els dos regidors afectats no poden fer, ara per ara, cap anàlisis d’aquesta informació fins que no disposin del contingut de la citació dels jutjats”.

Dos regidors investigats

El missatge socialista arriba després que ahir saltés la notícia que dos dels seus tres regidors a Sabadell, Cristian Sánchez i Ana Carrasco, estan sent investigats pel Jutjat d’Instrucció nº 1 de Sabadell en la peça 28 del cas Mercuri. En la interlocutòria a la que ha tingut accés el Diari de Sabadell, la jutjessa Beatriz Faura apunta que tant l’Ajuntament de l’època Bustos, especialment entre 2009 i 2012, juntament amb el PSC i Smatsa, haurien format una “organització criminal” dedicada a “arreglar” el plec de condicions de la concessió per la recollida de residus i la neteja viària en favor d’Smatsa.

Comentaris
To Top