Ciutat

Guanyem i ERC carreguen contra Smatsa i el PSC

Un operari d'Smatsa / LLUÍS FRANCO

El govern municipal, Guanyem Sabadell i per últim ERC han donat des d’aquest migdia la seva visió sobre la investigació per l’adjudicació del contracte de neteja viària i recollida de residus de Sabadell que, de moment, acumula 18 investigats, entre ells l’exalcalde Manuel Bustos, al que ahir s’hi van sumar dos regidors en actiu del PSC, Cristian Sánchez i Ana Carrasco, i el president del grup Vendex i el gerent d’Smatsa, Eugenio Díaz.

Guanyem reclama explicacions i disculpes al PSC

Per la seva part, el grup municipal de Guanyem, integrat al govern local, demana explicacions i exigeix disculpes al PSC per la investigació de dos regidors seus, Ana Carrasco i Cristian Sánchez, en aquesta peça del Mercuri. Des de Guanyem, liderat per la tercera tinenta d’alcalde Marisol Martínez, lamenten “profundament” aquestes conductes “reflex de l’estil d’un temps i d’un govern que afortunadament avui s’ha superat a Sabadell”.

A Guanyem exigeixen disculpes i explicacions als Socialistes per les seves actuacions dels últims mesos i en no haver-se abstingut en votacions del Ple relacionades amb Smatsa, “ja que d’acord amb la investigació judicial es desprendria que podria existir un clar conflicte d’interessos”. Guanyem considera que aquest cas és “especialment lesiu” per la reputació i els recursos públics de Sabadell.

Esquerra lamenta la mala imatge de la corrupció

Des d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) “lamenten constatar” que, una vegada més “es torni a parlar de la presumpta utilització de recursos públics per a benefici propi que apunta la interlocutòria, des de com a mínim l’any 2009″, i destaquen que eren anys de mandats socialistes. Els republicans, a més, es mostren “conscients de la responsabilitat que tenim com a partit per garantir que mai més l’Ajuntament pugui estar en mans de persones i/o organitzacions que posin en risc el valor de la integritat de la funció pública”.

El segon tinent d’alcalde i excaldalde, Juli Fernàndez, remarca que “el nostre interès és el bé comú i que fins al darrer cèntim públic es destini a tenir serveis públics de qualitat”. Per la seva part, el president d’ERC a Sabadell, Santi Valls, aplaudeix que Sabadell ja no estigui en mans del PSC.

Comentaris
To Top