Ciutat

Ja estan adjudicades les obres del passeig de la Revolució

passeig de la revolució
Foto d'arxiu del passeig de la revolució / ÓSCAR ESPINOSA

La Junta de Govern ja ha adjudicat les obres de millora del passeig de la Revolució, que comunica la carretera de Caldes amb el carrer de Santa Teresa, i forma part d’un recorregut paisatgístic d’accés al parc fluvial del Ripoll. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa La CYCA Projects and Services per un import d’ 255.705,47 euros i 5.069 euros més per a millores sostenibles en l’enllumenat.

L’objectiu de les obres és millorar la timba enjardinada entre el passeig i el jardí de Salvador Sarrà, annex al carrer de Santa Teresa. Està previst rehabilitar el ferm amb el mateix paviment que hi ha actualment i millorar l’inici de la baixada de la Cobertera a l’extrem sud, amb sauló sòlid. També s’arranjaran els murs del passeig, les plataformes entre el carrer de Santa Teresa i la carretera de Caldes, i també l’enllumenat.

Al jardí de Salvador Sarrà es millorarà el ferm i el circuit de gimnàstica que hi ha al jardí, mantenint els elements ja actuals i col·locant-hi quatre de nous. Les obres contemplen també  renovarar alguns arbres.

Comentaris
To Top