Ciutat

Jordi Cañas (Cs): “Sabadell no pot estar en mans de qui vol trencar la convivència”

Els candidats de Cs per Sabadell acompanyats de l'eurodiputat Jordi Cañas i la diputada Lorena Roldán / D.S.

L’eurodiputat Jordi Cañas i la diputada Lorena Roldan han acudit avui a Sabadell per donar suport a la candidatura d’Adrián Hernández (Cs). Ho han fet al mercat de Campoamor, on els candidats han posat de relleu el projecte de barris del programa de Ciutadans.

“És fonamental recuperar Sabadell”, ha manifestat Cañas, que considera que “una ciutat tan important no pot estar a mans dels qui volen dividir i trencar la convivència”. L’eurodiputat ha criticat també la gestió del govern local aquest últim mandat: “L’Ajuntament porta quatre anys paralitzat per polítiques identitàries”, ha assegurat.

Cañas ha donat suport al projecte de l’alcaldable de Ciutadans i s’ha compromès a col·laborar amb els projectes d’Hernández per Sabadell. “Ho podem fer canalitzant els fons europeus de desenvolupament regional per millorar les condicions de vida dels barris més humils”, ha promès i ha nomenat un seguit de mesures d’accessibilitat i la millora de l’entorn. “Desde Brusel·les tindrem línia directa amb els companys municipals”, ha conclós.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top