Publicitat
Ciutat

Desallotjats set habitatges del carrer de Brutau per ordre judicial

La PAHC denuncia que s’ha desnonat una família amb tres menors

Els Mossos, aquest matí al carrer de Brutau / ÓSCAR ESPINOSA

Els jutjats han ordenat aquest matí desallotjar set habitatges de planta baixa al carrer de Brutau, a l’Eixample de Sabadell. Són els immobles corresponents als números 105 al 93, situats entre el carrer de Sardà i l’avinguda de Barberà. Segons els veïns, els habitatges (en molt mal estat de conservació) portaven ocupats diversos anys. “Fa almenys set anys que hi vivia gent. Sempre ens donaven problemes, no ens deixaven passar pel carrer i ho deixaven tot brut. Es pensaven que el carrer era seu”, explica una veïna.

La PAHC ha denunciat l’actuació policial a través de Twitter, tot i que després han eliminat el missatge. Segons ha assegurat la plataforma, entre els desnonats hi hauria una família amb tres menors. En conversa amb el D.S., fonts de la PAHC han indicat però que no tenien contacte amb els ocupants dels pisos; i que no eren usuaris de la plataforma, fet pel qual no tenen més informació d’ells.

La intervenció ha començat a les 9.30 del matí i en mitja hora els Mossos ja havien marxat. Fonts de la policia autonòmica han indicat que durant el desallotjament no s’han produït incidents i que la presència dels agents al lloc era només d’acompanyament. El llançament era judicial i no policial. Tot i això, col·lectius com La Forja han denunciat –en un tuit que desprès ha esborrat– la connivència de la conselleria d’Interior amb els desnonaments. Durant l’acció judicial, el carrer ha quedat tallat pels Mossos i no hi podien circular cotxes ni vianants.

Publicitat
Comentaris
To Top