Ciutat

Detenen tres sabadellencs amb intencions de vendre material robat

Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos / D.S.

El passat 26 de juny, els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona juntament amb la Policia Local de Sabadell van detenir a dos homes de 25 i 26 anys com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força i dos furts d’ús de vehicle. També es van detenir a dos homes i una dona de 31, 37 i 58 anys respectivament, veïns de Sabadell com a presumptes autors d’un delicte de receptació.

Els fets van succeir durant la matinada del 26 de juny en dues empreses del polígon Riuclar de Tarragona. Per accedir a l’interior, els lladres van emprar el mètode del butró fent un forat al sostre. A la primera empresa van aconseguir sostreure dues furgonetes, quinze aparells nous d’aire condicionat, trepants, radials, cablejat de coure, vint rotlles de tub frigorífic, un telèfon mòbil d’alta gamma, un equip de soldadura i ampolles de gas refrigerant, entre altre material, així com diners en efectiu. A la segona empresa en canvi, van sostreure el cablejat de quatre bobines valorat en més de 2.500 euros.

Gràcies a un geolocalitzador instal·lat en un dels vehicles, els agents van aturar una de les furgonetes quan fugia en direcció Rubí i van interceptar a l’altre vehicle quan es dirigia a una deixalleria de Sabadell (Vallès Occidental) per vendre el material sostret. Els agents van detenir els dos conductors com a presumptes autors dels dos robatoris a les empreses de Tarragona. El propietari d’aquesta juntament amb dos treballadors també van ser arrestats per un delicte de receptació ja que van adquirir part del botí que havien sostret a les empreses.

Els cinc detinguts van passar dissabte a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. De moment, la investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Comentaris
To Top