DS MOTOR

Movento inaugura un nou espai a Terrassa

L’aspecte del centre d’automoció, amb més de 800 convidats
L’aspecte del centre d’automoció, amb més de 800 convidats / CEDIDA

El dimecres passat, Sarsa Terrassa, el concessionari oficial de les marques Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Cupra i Volkswagen va inaugurar les noves instal·lacions a la ciutat veïna. La vetllada va comptar amb la presència de Quim Torra, president de la Generalitat; Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya; Jordi Ballart, alcalde de Terrassa; i Francisco Pérez Botello, president de Volkswagen Group España Distribución, entre altres autoritats.

Les diverses  personalitats que van assistir a l’acte d’inauguració celebrat a Terrassa

Les diverses
personalitats que van assistir a l’acte d’inauguració celebrat a Terrassa / CEDIDA

Amb una inversió de 15 milions d’euros, el nou espai, de més de 21.000 m2 i capacitat per acollir més de 300 vehicles, centralitza els punts de venda de Sarsa a la ciutat vallesana, així com les àrees de postvenda de les sis marques i altres zones comunes per als clients. El centre d’automoció, que suma al voltant de 100 llocs de treball, és sostenible mediambientalment, gràcies a l’aprofitament de la llum natural, els vidres amb control i la il·luminació automàtica amb sensors de presència.

Aquest canvi d’espai ha anat acompanyat de la implementació d’un nou model de treball, que implica la sistematització i digitalització dels processos i la incorporació de noves tecnologies per millorar l’eficiència, així com la relació amb el client.

“Hem agrupat sis marques”

El president de Moventia, Miquel Martí, va afirmar d

avant més de 800 convidats que “la ciutat de l’automòbil és avui una realitat, gràcies al millor equip, les millors marques i les millors instal·lacions”. Tanmateix, va reconèixer estar molt orgullós de poder “agrupar sis marques en un únic espai. D’altra banda, el president Torra va destacar la importància d’empreses familiars com Moventia per al “teixit empresarial català” i va mostrar el seu “orgull” de la fita aconseguida pel grup.

Comentaris
To Top