ESPORTS

Centre d’Esports i Hyundai uneixen forces per al futbol base

Manuel Lanzarote, Santi López, Bruno Batlle i Ana Navés, durant l'acte de presentació / Ó. Espinosa

Fins al juny del 2021. Centre d’Esports Sabadell i el concessionari Hyundai López Orús de Sabadell i Ripollet han signat un acord de patrocini que afecta tot el futbol base masculí arlequinat, fins a la categoria juvenil. La marca també tindrà visibilitat a les tanques de la Creu Alta, les lones de l’Olímpia i els camps d’entrenament. Una aposta clara pel futbol formatiu que ja va tenir un exponent en el primer torneig Hyundai de futbol base aleví celebrat el passat mes d’agost.

El director general del club, Bruno Batlle, va voler agrair “el suport d’una empresa de la ciutat en un àmbit tan important com el futbol base” després que el club recuperés la seva gestió. La vicepresidenta i responsable de l’àrea de màrqueting, Ana Navés, també va destacar el “gran compromís social de l’acord”, mentre que el propietari i gerent del concessionari Hyundai López-Orús, Santi López, va mostrar la seva “gran satisfacció” de poder col·laborar amb el futbol base arlequinat i “compartir valors comuns. Des de Hyundai s’està fent una gran tasca social i mediambiental i havíem de posar el nostre granet de sorra a la ciutat”. L’acord també inclou esdeveniments socioesportius o el patrocini de les Tertúlies futbolístiques del Centre d’Esports amb la participació d’exjugadors arlequinats, periodistes, analistes o socis.

L’acte de presentació, sobre la gespa de l’Estadi amb dos vehicles híbrids elèctrics del concessionari al costat, va comptar també amb la presència del jugador del primer equip, Manuel Lanzarote, i quatre futbolistes del juvenil A de Lliga Nacional, Gerard Marquilles, David Astals -tots dos van participar aquest dimecres en la sessió d’entrenament del primer equip- Iker Hernández i Ivan Sánchez.

“Anar partit a partit”

Manuel Lanzarote va fer una valoració del moment de l’equip. “Estem en una bona dinàmica, amb 5 jornades sense perdre, i ho hem d’aprofitar. Sabem que la Segona B és molt complicada i hem d’anar partit a partit. L’empat d’Oriola va quedar curt perquè vam ser molt superiors, però ara ja toca pensar en l’Olot, un equip molt fet i que ens posarà moltes dificultats. Ens hem de fer forts a la Creu Alta”. El barceloní, titular a Los Arcos, té moltes ganes d’estrenar-se també en l’onze a casa i tornar a celebrar un gol amb l’afició. “Clar que m’agradaria jugar i marcar, però el més important és ajudar a l’equip a guanyar”.

Les lesions són el principal maldecap per a Antonio Hidalgo. L’estat de la gespa de Sant Oleguer -que en les pròximes setmanes serà objecte d’una actuació de millora- va provocar l’última baixa del jove Aleix Roig. Sembla difícil que el tècnic recuperi efectius i diumenge, davant l’Olot, podia disposar de només 15 jugadors, inclosos els joves Marc Asturgó i Marc Bellalta. Podria debutar algun juvenil en la convocatòria.

Comentaris
To Top