Publicitat
Ciutat

Retards a Rodalies i autobusos interurbans i retencions a la carretera a causa de la pluja

A la línia R4 de Rodalies per una incidència i a l’AP-7 per un accident

Un tren de Rodalies a Sabadell Sud / ÓSCAR ESPINOSA

Divendres complicat pel què fa a la circulació viària i ferroviària a causa de la pluja. Els trens de la línia R4 de Rodalies han circulat amb una hora de retard des de primera hora fins a les 11 h, quan s’ha començat a restablir el servei. El motiu ha estat una incidència a l’estació de Montcada Bifurcació que durant aquest temps ha obligat els trens a circular per una sola via.

La incidència ha afectat el sistema de senyalització d’Adif des de les 6.50 hores, segons ha informat Renfe. L’afectació també ha afectat les línies R3 (Vic) i R7 (Universitat Autònoma).

A les xarxes socials diferents usuaris han denunciat els retards:

Publicitat

De 8.45 h a 10. 50 h aproximadament, les línies del Vallès d’FGC, S1 i S2, han patit retards d’uns 6 minuts a causa de la indisposició d’un client.

La companyia de transports Moventis també ha informat, a través de les xarxes socials, dels retards que estan patint les seves línies a causa de les condicions climatològiques i l’augment de viatgers que això ha suposat.

A l’AP-7 hi ha un carril tallat en sentit sud entre Barberà del Vallès i Sant Cugat, per un accident, la qual cosa provoca retencions de fins a 5 km. La circulació a l’interior de la ciutat també està sent més intensa aquest matí causa de la pluja.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top