Oci i cultura

El Festival de Cinema de Terror roda a l’antiga fàbrica dels Nois Buxó

El Festival de cinema de Terror de Sabadell, que celebra la seva IX edició del 9 al 15 de març, ha estrenat el seu tradicional spot. A falta que es conegui tota la programació (que faran pública la setmana vinent), el festival encapçalat per David Garnacho publica un spot “autogestionat” i rodat a l’antiga fàbrica dels Nois Buxó de Sabadell. “Ha estat divertit! Gent que passava per allà caminant es quedava mirant, sense estorbar”, explica Garnacho. “I fins i tot unes senyores que quan van saber que era pel Festival, van dir que vindrien”, afegeix.

Pel que fa a la part tècnica, Nando Caballero s’ha encarregat de la càmera i muntatge, mentre que la producció és obra d’Anna Villagra. La música del clip ve de la mà del grup eslovac Cheap Talk (concretament, el tema de Friday Night).

Com es veu a l’spot, la narració és basa en la interacció entre un afilador de ganivets que arriba en mobylette (David Garnacho) i una sèrie de cèlebres personatges de la cinematografia de terror, de la mà dels intèrprets Trini Soler (Leatherface), Jordi Muntaner (Freddy Krueger), Montse Benítez (Pallasso assassino), Toni Jara (Jason), Carlos Climent (Scream) i Anna Marín (la mare de Psicosi). Així mateix, per fer possible aquest spot ‘Made in sabadell’ també han participat Ismael Ruiz (transport), Trinitat Turu i Emili Soler (attrezzo d’armes) i Trini Soler (maquillatge i vestuari).

Comentaris
To Top