Ciutat

VÍDEO: Com fer gel hidroalcohòlic a casa

Pots de gel hidroalcohòlic en una farmàcia / ALBERT SEGURA

Un dels productes que més ràpidament han desaparegut de les farmàcies és el gel hidroalcohòlic, és a dir, el líquid que molta gent duu a les bosses per desinfectar-se quan van caminant pel carrer. Tot i que fins l’explosió del coronavirus es venia de manera més o menys discreta, ara és un objecte preuat.

Ara, però, com que no és fàcil de trobar, un farmacèutic de Cadis, Miquel Àngel Benjumeda, ha fet un vídeo explicant com fer un gel desinfectant casolà.

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

“Com que estem tenint moltes dificultats per trobar gels hidroalcohòlics per rentar-nos les mans, que és una de les coses més importants contra el coronavirus, us ensenyarem com preparar aquest pot però de forma casolana”, explica Benjumeda en el vídeo. Concretament, faran falta els següents ingredients:

  • 250 ml d’alcohol de 96º
  • 90 ml d’aigua
  • 25 ml de glicerina
  • Un pot amb dispensador

Concretament, el mecanisme és el següent: cal introduir l’alcohol en el pot dispensador, abocar-hi després l’aigua perquè es redueixi la puresa de l’alcohol i, finalment, unir la glicerina perquè la pell no es deshidrati. A continuació, s’ha de remenar.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top