SANT CUGAT

Sant Cugat multarà amb 100 euros qui entri a parcs, zones verdes i àrees infantils

Parc Central / MANÉ ESPINOSA - Ajuntament de Sant Cugat

L’Ajuntament de Sant Cugat, a més de precintar parcs infantils, ha tancat els parcs Central, de Can Mates, el de la Pollancreda i l’accés a Can Borrell. L’incompliment de la mesura, tal com ha anunciat, pot suposar una multa de més de 100 euros.

Així doncs, és un dels primers ajuntaments del Vallès que amenaça amb conseqüències econòmiques concretes l’incompliment de mesures imposades per frenar l’expansió del Covid-19: “Tobogans i gronxadors poden contenir elements transmissors del coronavirus”, ha conscienciat a través del seu perfil de Twitter.

Altres mesures que ha pres el consistori de Mireia Ingla han estat, de la mateixa manera que Sabadell, la cancel·lació temporal de la zona blava. A Sant Cugat, per altra banda, la majoria de les instal·lacions municipals han quedat tancades, a excepció, per exemple, dels mercats municipals i d’equipaments de salut.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top