Ciutat

Els grups municipals podran decidir si destinen l’assignació mensual a fer front als efectes de la Covid-19

La Junta de Portaveus ha acordat deixar en mans de cada grup municipal renunciar a les mensualitats que les formacions reben per la seva activitat a l’Ajuntament. Es tracta d’una mesura que ha de servir per poder destinar aquests diners que perceben a entitats o iniciatives per fer front a la Covid-19.

“En Junta de Portaveus es va intentar arribar a un acord perquè es diners de cada partit anessin a finalitat d’aquest tipus, i ara s’ha acordat deixar aquesta decisió en mans de cada partit”, expressa l’alcaldessa, Marta Farrés.

De fet, els partits podran decidir si es queden l’assignació o la destinen on considerin oportú, com ara accions de recerca o finalitats socials, entre altres. Ara per ara, Ciutadans ja ha demanat que els seus ingressos es destinin a quatre entitats de la ciutat, mentre que la Crida per Sabadell està analitzant a quines. En tots dos casos es tractaria d’uns 4.100 euros aproximadament.

Junts per Sabadell ha optat per destinar una roba que va comprar amb diners del grup municipal a entitats de la ciutat, mentre que ERC i Podem encara ho han de valorar. Pel que fa al PSC, fonts del grup apunten que donaran una mica més a l’equivalent a l’assignació del grup municipal, uns 8.000 euros, a l’hospital Parc Taulí.

Comentaris
To Top