SANT QUIRZE

Els bombers desinfecten la residència Verge del Carme de Sant Quirze

Els bombers, a la residència Verge del Carme / AJUNTAMENT DE SANT QUIRZE

Aquest diumenge un equip del cos de bombers especialitzat en riscos químics va desinfectar la residència Verge del Carme, ubicada al barri de Les Fonts, a Sant Quirze. L’operatiu va comportar un desplegament a la via pública de diverses carpes per poder equipar el personal amb l’uniforme i la protecció que marquen els protocols de seguretat i coordinar el dispositiu de desinfecció.

Les tasques van començar aproximadament a les 10 hores i van acabar passades les 21.30. L’ordre de desinfecció va ser donada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Des d’avui, l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès assumirà el cost i la coordinació de les desinfeccions periòdiques.

40 persones ja han perdut la vida per Covid-19 al municipi

Segons les dades facilitades diumenge per l’Hospital de Terrassa, 20 persones ja han perdut la vida a causa de la Covid-19 al llarg de la pandèmia. Sumades a les 20 registrades a la residència Assís, la pèrdua és d’un total de 40 persones al municipi.

Actualment, l’Hospital de Terrassa acull a 17 persones ingressades57 han estat donades d’alta, 11 es troben en hospitalització domiciliària i 4 han hagut de ser traslladades a altres centres sanitaris. Al llarg de la crisi sanitària, s’han produït un total de 109 ingressos i la mitjana d’edat de les persones que han hagut de ser ingressades se situa als 70,28 anys de mitjana. Per altra banda, i segons el mapa interactiu del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Sant Quirze del Vallès ja acumula 204 persones amb la malaltia confirmada amb les dades actualitzades a dia 18 d’abril.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top