Publicitat
SANT QUIRZE

Sant Quirze prohibeix vendre roses per Sant Jordi

L'Ajuntament de Sant Quirze de Vallès ha aprovat aquest dimarts un BAN que regula la venda de llibres i roses a tot el municipi. Segons el document que ha fet públic el consistori vallesà a través d'un comunicat, la venda de roses i flors ornamentals està absolutament prohibida, també durant el proper dijous, 23 d'abril, Diada de Sant Jordi.

"Cap superfície comercial o establiment pot vendre roses, plantes o flors ornamentals fins a l'aixecament de les mesures decretades per l'estat espanyol i especialment durant la Diada de Sant Jordi, el proper 23 d'abril de 2020", destaca el document. D'aquesta manera, recorda que les floristeries del municipi s'han adherit a la celebració de la Diada de Sant Jordi prevista per al proper 23 de juliol i promoguda pels Gremis de llibreters i floristes de Catalunya, que es durà a terme tal com està previst si les condicions sanitàries ho permeten.

Pel que fa a la venda de llibres en establiments comercials, també està prohibida, i només poden vendre llibres les papereries i les llibreries del municipi de Sant Quirze de Vallès sempre que els reparteixin a domicili. Les persones treballadores d'aquests comerços poden realitzar els repartiments de llibres sempre que no presentin símptomes i compleixin estrictament les mesures d'higiene i seguretat, amb l'ús de mascaretes i guants, desinfecció periòdica de les mans.

L'alcaldessa, Elisabeth Oliveras, ha signat avui aquest BAN, "en consideració i solidaritat amb el comerç local de Sant Quirze de Vallès, davant la proximitat en el calendari de la Diada de Sant Jordi".

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top