SANT QUIRZE

Fins a tres mesos d’ajuda al pagament de lloguer, a Sant Quirze

L’Ajuntament de Sant Quirze ha aprovat les bases per a la concessió d’ajuts al lloguer a les persones arrendatàries d’habitatge que tinguin dificultats per pagar totalment o parcialment la renda de lloguer. Les persones beneficiàries d'aquesta mesura podran gaudir d’una ajuda de fins a tres mesos de renda, compatibles amb les subvencions que gestiona el govern de la Generalitat.

Les persones hauran de respondre a un perfil afectat per l’emergència sanitària ocasionada per la Covid-19, com estar en situació d’atur o trobar-se afectades per un ERTO o ERO, així com que la renda més les despeses i subministraments bàsics de l’habitatge habitual sigui superior o igual al 35% dels ingressos nets.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top