Publicitat
Ciutat

Detinguts dos menors per atracar un supermercat a Sabadell

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres dos menors d'edat com a presumptes autors d'un robatori amb intimidació en un supermercat de Sabadell. Els fets van passar dimarts a les 21.30 h, quan, segons es va alertar als Mossos, es va produir un robatori amb intimidació en un establiment del Centre.

Es va informar que quatre joves encaputxats i amb mascaretes van accedir al supermercat, i dos d'ells van amenaçar el propietari amb una defensa extensible i un ganivet. Tot seguit, van arraconar la víctima mentre els altres dos van sostreure 17 ampolles de licor, valorades en 450 euros, i 550 euros de l'interior de la caixa enregistradora. Un cop van aconseguir el botí van fugir corrents.

Publicitat

Agents de la comissaria de Sabadell van iniciar la recerca dels autors amb la descripció facilitada per la víctima i les imatges facilitades per les càmeres de seguretat. L'endemà, poc després de les 8 h, van localitzar i detenir dos dels lladres quan caminaven pel carrer de Sol i Padrís. Un d'ells portava una motxilla amb una de les ampolles sostretes la nit anterior.

Els detinguts van passar a disposició de Fiscalia de Menors el mateix dia de la detenció. La investigació continua oberta per tal de localitzar i detenir els altres dos lladres.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top