Publicitat
OBITUARIS

Rubén Badia: un apassionat de la bicicleta amb família a l’OAR Gràcia

Rubén Badia / CEDIDA

Segur que molta gent de la ciutat el coneixia per la Planxisteria Rubén que va muntar al carrer de Roger de Flor i per on hauran passat milers de vehicles sabadellencs. Però Rubén Badia (82 anys) tenia una gran passió: la bicicleta.

Era un habitual de les excursions cicloturistes i va rebre la insígnia d’or com a soci de la històrica Unió Ciclista Sabadell. També va estar vinculat al Grup Units o la mítica Penya Palomillas.

El seu traspàs, curiosament, va coincidir amb el Dia Mundial de la Bicicleta. Així ho feia notar la seva neta Clàudia a través de les xarxes per acomiadar-se del seu avi. El condol també ha afectat l’OAR Gràcia d’handbol, perquè la seva filla Fina és la directiva responsable de l’àrea social; i el gendre, Lluís Marrugat, va ser jugador del primer equip durant molts anys.

Ara hi juguen els nets Clàudia i Lluís.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top