Publicitat
SANT CUGAT

Sant Cugat del Vallès reobrirà les sales d'exposicions dels centres d'art municipals el 9 de juny

Casa Cultura / Gestió Cultural Sant Cugat

Després de més de dos mesos de tancament forçós pel coronavirus, l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès reobrirà el pròxim 9 de juny les sales d'exposicions dels centres d'art municipals. Així, complint les normes d'aforament i les mesures sanitàries pertinents, la sala d’exposicions de la Casa de Cultura, el Centre Grau-Garriga d’Art Tèxtil Contemporani, i l’espai Lleixes i sala d’exposicions del Centre d’Art Maristany, obriran de nou les portes al públic amb una oferta expositiva i d'activitats adaptada a la nova situació. Qui prefereixi gaudir de les diferents activitats en format virtual o podrà seguir fent a través dels canals de comunicació de cada centre.

A la sala d’exposicions de la Casa de Cultura, el projecte 'Inspiradores' de l’artista local Marta Ballvé es podrà veure fins al dissabte 20 de juny. L’exposició, que va quedar aturada el passat mes de març, aplega un seguit de treballs que l’artista associa a textos d’autores que l’han inspirat en el seu treball.

Al Centre Grau-Garriga d’Art Tèxtil Contemporani es podrà tornar a visitar l'exposició 'Cent anys de tapís a Sant Cugat', una mostra comissariada per Pilar Parcerisas que fa una lectura i interpretació del tapís i l’art tèxtil realitzats a Sant Cugat i Catalunya, alhora que un conjunt important d’obres de Josep Grau-Garriga, destacat renovador del tapís.

Publicitat

El Centre d’Art Maristany reobre amb dues noves exposicions. A l’espai Lleixes s’hi pot visitar fins dissabte 25 de juliol 'Rostre', de l’artista santcugatenca Núria Lladó, una exposició seleccionada a la convocatòria Les Lleixes del CAM sobre la diversitat de formes de veure un rostre, l'aparador on la persona tria la manera de mostrar-se als altres i també l’objecte on els altres aboquen les seves primeres percepcions sobre la persona.

D’altra banda, s’hi podrà visitar una selecció de fotografies de la sèrie 'El Passeig solitari' (1998) de Pere Formiguera i 'Sant Cugat del Vallès'(2000) d’Humberto Rivas. Ambdós projectes formen part del Fons d’Art Municipal, i mostren diversos racons solitaris de la ciutat des de la perspectiva de la fotografia artística. L’exposició es podrà veure fins al dissabte 25 de juliol.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top