Oci i cultura

La petjada de Ca L’Estruch, als premis de la Crítica

Borrosa, durant la cerimònia a distància / D.S.

L’artista Ana Borrosa ha guanyat el premi d’arts de carrer dels Premis de la Crítica, entregats dilluns. Borrosa ha estat distingida per la peça Pink Fish, que precisament va guanyar el primer premi del Certamen Coreogràfic de Sabadell, en l’edició del 2018. La peça ha aconseguit, justament, el guardó Arts de Carrer.

Borrosa, de fet, també ha fet residència a la fàbrica de creació contemporània Ca L’Estruch

Graduada en Coreografia i Interpretació per l’Institut del Teatre (2018), va realitzar el seu projecte final al costat de l’artista Roser López Espinosa, per a la seva peça L’Estol, dins del marc públic de la Producció Nacional de Catalunya. Borrosa també s’ha llicenciat en Arquitectura (2012) i a més va cursar un postgrau en Escenografia a l’escola Elisava (2015). El seu darrer treball, Jellyfish, ha estat finalista en la 5a edició del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2019, en què va obtenir el premi atorgat pel SAT Teatre.

Baró d’Evel i Indi Gest, triomfadores

Per una altra banda, Falaise, de la companyia Baró d’Evel, i Europa Bull, de la companyia Indi Gest, van ser dilluns els grans triomfadors dels XXII Premis de la Crítica.

Comentaris
To Top