ESPORTS

L’Astralpool ja coneix l’escenari de la ‘final four’

/ D.S.

L’Astralpool Club Natació Sabadell ja coneix l’escenari on aquest divendres (17.45 h) buscarà el pas a la final de l’Euro Cup davant el VK Jug Adriatic croat, a les semifinals de la segona competició europea més important de clubs. En joc, la possibilitat d’aixecar la segona Euro Cup en els darrers tres anys.

L’equip de Quim Colet ha fet aquesta tarda la primera de les dues sessions previstes a la piscina Zdravko Ćiro Kovačić, de la població costanera de Rijeka, després d’un viatge de més de set hores, entre avió i autocar. Malgrat el llarg desplaçament, el tècnic Quim Colet només pensa a superar l’equip del sabadellenc Sergi Cabanas, després d’un entrenament de poc més d’una hora: “L’activació ha estat positiva. És important agafar el to de pressa, perquè aquest divendres tenim una primera final i hem d’estar preparats”, ha explicat Colet.

Colet i Plana, aquest dijous a Rijeka, durant l’entrenament / D.S.

Aquest divendres (10 h), l’equip sabadellenc afrontarà la darrera sessió, on compartirà piscina amb qui hores després –VK Jug Adriatic– es veurà les cares, en un duel considerat una final anticipada, entre els dos equips favorits per aixecar l’Euro

Comentaris
To Top