SANT QUIRZE

Un detingut a Sant Quirze per pertànyer a una organització criminal dedicada al tràfic de drogues

La Guàrdia Civil, intervenint la plantació de marihuana a Roda de Berà / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut cinc membres d'una organització criminal dedicada al tràfic de drogues i ha confiscat una plantació amb 2.020 plantes de marihuana a l'interior d'una nau industrial de Roda de Berà (Tarragonès). Un d'ells ha estat arrestat a Sant Quirze del Vallès.

La investigació va arrencar a l'abril, en plena pandèmia de la Covid-19, quan els agents van poder identificar moviments de persones i de vehicles sospitosos a prop de la nau. Durant l'operatiu Geminis V, els agents també han registrat un domicili de Calafell (Baix Penedès) en el qual han trobat 18.000 euros en metàl·lic amagats en diferents habitacles de l'immoble.

L'actuació ha acabat amb la detenció de quatre persones de nacionalitat albanesa i una de nacionalitat espanyola –aquest últim, arrestat al municipi del Vallès Occidental Sant Quirze. Tots ells estan acusats de suposats delictes contra la salut pública, pertinença a grup criminal i defraudació de fluid elèctrica. Els detinguts van quedar a disposició del jutjat d'instrucció número 9 del Vendrell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top