DSFamília i nens

Repassem llista, segur que ho tens tot a punt?

Tens tot aquest material a punt?
Tens tot aquest material a punt? / D.S

1. Maquineta Staedtler per fer punta al llapis: Primera lliçó abans de començar els deures: el llapis sempre ben afilat! Preu a Papereria Fayos: 1, 03 euros.

2. Llapis Noris HB Steadtler:  Groc i negre, el llapis Steadtler deu haver passat per les mans de tots els alumnes sabadellencs. Preu a Papereria Fayos: 0,42 euros.

3. Estisores Milan: “Qui es passa de la ratlla, l’orella se li talla”, que deien les mestres abans, fins que la dita va acabar en ensurt. Preu a Papereria Fayos: 0,86 euros.

4. Goma Milan Nata: El plaer d’estrenar-la, tota blanca i suau. Per esborrar a sobre tota mena de superfícies. No malmet el paper. Preu a Papereria Fayos: 0,57 euros.

5. Plastidecor BIC: La capseta amb què es poden pintar pensaments a sobre del full blanc. 12 barres de cera per pintar el món. Preu a Papereria Fayos: 3,47 euros.

6. Barra Pritt: Éreu dels que, només destapar-la, havíeu d’olorar la cola? La clàssica, per a les manualitats. Preu a Papereria Fayos (22 grams): 2,08 euros.

7. Capsa de 12 llapis de colors Milan: Quin disgust perdre’n un i veure que a la capsa hi sobra un foradet, oi? Preu a Papereria Fayos: 2,80 euros.

8. Motxilla Bigpack Diverse: A alguns nens de primària, que encara no han fet l’estirada, sembla que la motxilla els porti a ells. Preu a Papereria Fayos: 31,40 euros.

9. Quadern d’espiral Escolofi: quan acabi el curs, guardeu-lo. Quan els fills es facin grans, els farà il·lusió tenir-lo. El consell i el quadern són 4,52 euros a Papereria Fayos.

10. Estoig de neoprè: Per
guardar-hi tot el material que us recomanem, evidentment. Pobre de qui el guixi! Preu a Papereria Fayos: 3, 74 euros.

11. Regla Transparent Staedtler: Anys enrere, els mestres el feien servir per picar els dits dels nens. Ara, els alumnes, per traçar línies. Preu a Papereria Fayos: 1, 60 euros.

12. Retolador Edding 1200: Els teus fills són dels que pinten els títols dels apunts o dels que guarden entrepans florits a la motxilla? Preu a Papereria Fayos: 0,67 euros.

Comentaris
To Top