Ciutat

El pavelló de Gràcia tindrà ascensor i plataformes d’accés a les grades

El pavelló de Gràcia / MANEL CAMPS

El pavelló municipal de Gràcia comptarà amb un ascensor i plataformes d’accés a les grades a partir d’unes obres de millora d’accessibilitat, que tindran un cost de més de 320.000 euros. La mesura tira endavant a partir de l’aprovació del plec de clàusules que regiran els treballs de l’equipament, situat al carrer Boccaccio.

Les obres preveuen l’ampliació del cancell d’entrada al pavelló, amb la incorporació d’un ascensor i un lavabo adaptat, i l’adequació de plataformes a les grades. El pressupost total és de 321.502 euros, i inclouen la renovació dels sanitaris de la primera planta, on es renovaran els sanitaris i es creen dues plataformes a la part alta de les grades per poder accedir-hi amb cadira de rodes.

A més, es preveu la construcció d’un bloc adossat a la façana principal d’uns 30 m2 per planta, que permetrà la col·locació d’un ascensor i un sanitari adaptat, juntament amb una zona central d’accés i vestíbul a la primera planta.

Al Complex Esportiu de Gràcia s’hi practica handbol, basquetbol, futbol sala i voleibol. La pista poliesportiva del pavelló també compta amb el mobiliari esportiu necessari, il·luminació, sistema de parapilotes i els accessos de connexió al pavelló. L’actuació es farà al llarg del proper any i té un termini d’execució aproximat de tres mesos.

Comentaris
To Top