ESPORTS

El sabadellenc De la Cruz, doble felicitat als Camps Elisis

De la Cruz, abraçant-se amb el vencedor del Tour, Tadej Pogacar / UAE

París conquerit. El ciclista David de la Cruz va finalitzar amb èxit el Tour de França després d’aconseguir refer-se d’una fractura a l’os sacre que el va tenir martiritzat la primera setmana de competició. De mica en mica, però, el de Campoamor va anar recuperant-se i clarament va anar de menys a més. Com ho va demostrar al temut Col de La Loze, tensant l’etapa en el tram decisiu en benefici del seu company d’equip i cap de files, Tadej Pogacar. El flamant maillot jeune després d’una històrica contrarellotge, on De la Cruz va aconseguir una gran vuitena posició final. Diumenge, a París, el sabadellenc era un dels ciclistes més feliços després de superar els diversos contratemps i ser partícip de la victòria de Pogacar.

Al Mundial d’Imola

Una setmana després de recórrer les avingudes més emblemàtiques de la capital francesa, David de la Cruz serà un dels vuit escollits per representar a Espanya en el Mundial d’Imola (Itàlia), que es disputarà aquest diumenge. El ciclista de Sabadell participarà en la prova en línia que constarà de 259,2 quilòmetres i gairebé 5.000 metres de desnivell acumulat. Juntament amb De la Cruz hi seran Alejandro Valverde –campió el 2018–, Enric Mas, Marc Soler, Mikel Landa, Pello Bilbao, Luis León Sánchez i Jesús Herrada.

Comentaris
To Top