Ciutat

Cinc accidents entre cotxes i motocicletes en un dia, un dels quals amb desenllaç mortal

Taulí urgències
Una ambulància, transportant un ferit al Taulí / D.S

La Policia Municipal, el SEM i els Bombers van intervenir en cinc accidents de trànsit entre turismes i motocicletes durant el dimarts a Sabadell. Mentre que quatre de les col·lisions van provocar ferits lleus, n’hi va haver un que va causar la mort d’un dels motoristes.

L’accident de trànsit mortal es va originar a la carretera de Prats de Lluçanès, a l’alçada del número 509, a les 18.30 h. El conductor d’un turisme, de 38 anys, en canviar de carril va fregar lateralment una motocicleta que circulava per la via, provocant que el motorista sortís desplaçat uns quants metres i es colpegés contra el bordó de la vorera. El conductor de la motocicleta, de 55 anys, va acabar perdent la vida.

Es va realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor del turisme, que va donar resultat negatiu. El turisme va ser traslladat a les dependències policials per fer la corresponent inspecció tècnica. Van intervenir dues dotacions de Bombers, tres unitats del SEM i tres unitats de Policia Municipal.

Quatre accidents més durant el dia

Un motorista, de 49 anys, va haver de ser traslladat al Taulí amb lesions al peu després d’una col·lisió amb un turisme, a la carretera de Barcelona amb passeig d’Espronceda, a les 15 h. El conductor del cotxe, de 19 anys, va col·lidir amb la motocicleta en realitzar un gir no permès.

A la C-58, a l’altura del Restaurant La Vinya a les 17 h, un conductor d’un turisme (60 anys) va col·lidir amb la part posterior d’una motocicleta, en un senyal de cedir el pas. El motorista (27 anys) va resultar ferit lleu i se’l va traslladar a l’hospital Parc Taulí amb lesions al maluc.

A la plaça de Ramon Llull, a les 19.40 h, la conductora d’un turisme, de 26 anys, en sortir de la rotonda des del carril intern va col·lidir amb una motocicleta que circulava pel carril extern. El conductor de la motocicleta, de 25 anys, va resultar ferit lleu sense necessitat de trasllat a centre hospitalari.

A la Rambla de Sabadell, a l’alçada del número 151, es va produir una col·lisió en un encreuament entre un turisme i una motocicleta, a les 20.30 h. El conductor del turisme, de 62 anys, va resultar il·lès, i el conductor de la motocicleta, de 26 anys, va resultar ferit lleu i va ser traslladat al CUAP Sant Fèlix.

Comentaris
To Top