ESPORTS

Imposen respecte a Europa

Nemanja Ubovic, celebrant un gol davant el Dynamo / LLUÍS FRANCO

Invictes als vuitens de final. L’Astralpool Club Natació Sabadell és un dels setze equips classificats per disputar els vuitens de final de l’Eurocup a partir del pròxim febrer –27/2 i 6/3–. El cap de setmana passat, l’equip de Quim Colet va fer el tres de tres després de desfer-se del Jadran Split, Steaua Bucarest i Dynamo de Moscú: “Sabíem que seria un grup de molt nivell i quan es tracta d’una competició de tres dies, has de donar el millor de tu. Hem fet molt bons partits i estem contents”, explica el tècnic.

Diumenge, contra tot pronòstic, els nedadors es jugaven la primera plaça a cara o creu davant el Dynamo de Moscou. Un conjunt que sense fer gaire soroll, també havia superat el favorit Jadran Split. I no van desaprofitar l’oportunitat: 12 a 7, amb protagonisme destacat per a Fran Valera, un dels màxims golejadors juntament amb el boia serbi Nemanja Ubovic: “Era molt important poder aconseguir la primera plaça del grup. Jugar contra un primer o un segon en aquestes alçades de la competició condiciona molt”, detalla el 6 barceloní.

Un equip en construcció

Després del títol de la Supercopa d’Espanya i el bon paper a la competició domèstica, on només han cedit una derrota davant el totpoderós Barceloneta, aquesta classificació referma les bones sensacions d’un equip molt jove en constant creixement: “Tots els que ens puguem trobar –rivals– seran més experimentats que nosaltres. El nostre camí és continuar creixent col·lectivament i individualment i donar-ho tot sigui qui sigui el rival”, avisa Colet.

Comentaris
To Top