Ciutat

Denunciat per conduir sense carnet, saltar-se semàfors, negar-se al test d’alcoholèmia i no respectar els agents

Foto d'arxiu d'un control d'alcoholèmia / D.S

Un jove de 23 anys va ser enxampat conduint sense haver obtingut mai el permís, dimarts a les 22.25 h al passatge del Pere Serra, 2. Una unitat de Policia Municipal va aturar el seu vehicle perquè no respectava els semàfors de la via. Quan es va identificar el conductor, els agents van observar clars símptomes d’estar sota la influència de l’alcohol.

Aleshores, el conductor es va negar a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia i li va faltar el respecte als agents. El seu vehicle va ser immediatament immobilitzat.

Es van realitzar diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat vial, per conduir sense el corresponent permís i per negar-se a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia i conduir sota la influència de begudes alcohòliques (és obligatori que tot conductor que circuli amb un vehicle per les vies públiques ha de sotmetre’s a les proves legalment establertes).

Així mateix, va ser denunciat administrativament per faltar al respecte als agents de l’autoritat i per incompliment de les restriccions de mobilitat nocturna. Van intervenir tres unitats de Policia Municipal.

Comentaris
To Top