Ciutat

L’Eix Comerç Creu impulsa una campanya de vals valorada en 6.000 euros

L’Eix Comerç Creu regalarà 6.000 euros entre 300 clients. L’associació de comerciants ha impulsat una campanya per estimular les compres al petit comerç i distribuirà vals regals de 20 euros per dinamitzar la zona comercial de la Creu de Barberà. 

A partir d’aquesta setmana, més d’una trentena de comerços de la zona sud oferiran als seus clients participar en el concurs amb un rasca i guanya. Entre els més de 3.000 txecs que es distribuiran entre els comerços, hi haurà 300 vals premiats. Els guanyadors rebran un xec personal i intransferible per consumir al mateix comerç. “Hem decidit invertir els diners que anualment destinàvem al patge reial, la fira al carrer i altres iniciatives nadalenques a impulsar el comerç de proximitat”, explica Josep Balasch, president de l’associació Eix Comerç Creu, que afegeix que ha estat un any “molt complicat” per als botiguers. 

Una campanya “difícil”

Des de l’entitat destaquen que la campanya de Nadal es presenta “més complicada” que altres anys, però sostenen que el comerç està “il·lusionat” per revifar l’esperit nadalenc. Cada establiment establirà el mínim de compra per poder participar en el sorteig i els rasca i guanya es trobaran a més d’una trentena de comerços fins a final d’existències. Els vals es podran bescanviar fins a final de gener en el mateix comerç. “Busquem incentivar les compres al barri de la Creu de Barberà, competir amb les nostres eines contra l’e-commerce”, assegura Balasch. 

D’altra banda, els locals de l’Eix Comerç Creu tindran una bústia reial a l’establiment perquè els petits del barri puguin enviar la seva carta als Reis d’Orient.

Comentaris
To Top