ESPORTS

El Club Natació, pendent de la RFEF per defensar el lideratge en solitari

Duel de la temporada passada entre sabadellencs i manresans, amb victòria per a l’equip de Borja Burgos / ll. franco

Aquest migdia  la Reial Federació Espanyola de Futbol anunciarà si finalment es disputa el Manresa-Club Natació Sabadell. El motiu? Un positiu entre la plantilla nedadora fa perillar la disputa d’aquest duel. Si finalment s’acaba celebrant, l’equip de Borja Burgos afrontarà (19.30 h) una nova prova de foc a El Pujolet. La segona parada en aquest Tourmalet particular dels nedadors on hauran de defensar el lideratge en solitari, ara amb tres punts de marge respecte als del Bages.

De cara al xoc, Borja Burgos recuperarà Pep Font, absent la jornada passada per motius laborals, que donarà més poder ofensiu per assaltar una pista que enguany s’ha mostrat infranquejable. Els manresans, amb Carlos Corvo al capdavant, recuperen Asis, recentment convocat amb la selecció del Marroc. Dues peces d’enorme talent a l’equip de Sito Rivera. En cas de victòria, el Club acomiadaria l’any donant un pas de gegant per mantenir intacte l’objectiu de ser un dels quatre equips classificats per disputar el play-off d’ascens a la Segona Divisió.

Allargar el bon moment

Aquesta tarda (18 h) l’Escola Pia rebrà el Pallejà a Can Colapi amb la intenció de mantenir el bon moment de forma i encadenar la tercera victòria consecutiva davant un rival que, si bé és cert que ve de guanyar el Calvià, no hauria de convertir-se en un repte insalvable.

Comentaris
To Top