Ciutat

Sabadell impulsa una campanya per fomentar el comerç just

L’Ajuntament de Sabadell i les entitats de cooperació han presentat una campanya virtual per promocionar el comerç just a Sabadell. La campanya és el resultat d’un treball en xarxa i participatiu que ha liderat la Comissió d’Educació pel Desenvolupament del Consell de Solidaritat i Cooperació i té l’objectiu de “sensibilitzar” els joves de Sabadell de la importància del comerç just. “És una alternativa solidària i sostenible“, ha resumit Francesc Vives representant d’Oxfam Intermón. 

Marcel Torres, representant d’Agermanament sense Fronteres creu que la campanya d’enguany, que es difondrà a través de xarxes socials, tindrà més efectes sobre la població jove: “És un públic abocat a les xarxes socials”, ha destacat.

S’ha editat una guia pràctica de comerç just amb un llistat de les botigues més properes, com les botigues el Rodal o la Ventana Natural. La campanya, sota el lema La xocolata que endolceix vides, es pot trobar a la pàgina web de Cooperació de l’Ajuntament de Sabadell. També s’ha creat un vídeo promocional per donar a conèixer la guia i es faran diverses publicacions a les xarxes socials de Cooperació i Joventut.

La campanya és el resultat d’un treball en xarxa i participatiu que ha liderat la Comissió d’Educació pel Desenvolupament del Consell de Solidaritat i Cooperació. També compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, i està previst seguir generant continguts per donar continuïtat a la campanya al llarg del 2021.

Comentaris
To Top