Publicitat
SANT QUIRZE

Italco anuncia el tancament de la seva planta de Sant Quirze del Vallès

La direcció de la multinacional tèxtil Italco ha anunciat aquest dijous al comitè d'empresa la seva intenció de tancar la planta que té Sant Quirze del Vallès, amb una plantilla de 246 treballadors, adduint causes econòmiques.

En un comunicat, CCOO ha rebutjat aquesta decisió assegurant que Italco, que produeix roba d'alta costura per a la firma italiana Ermenegildo Zegna, "té futur a Catalunya" i exigeix a la direcció un pla de futur per a la planta vallesana. També recorda que la plantilla d'Italco, integrada pràcticament per dones, "està molt preparada i ha demostrat sobradament la seva capacitat i qualitat de treball".

Publicitat

En els últims 15 anys, la planta d'Italco a Sant Quirze havia perdut gairebé 1.000 llocs de feina.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top