OBITUARIS

Eduard Gutés i Martín

[Per Pere Carrió i Prat, tresorer del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Sabadell]

Avui, un dimecres de gener, ens ha deixat l’Eduard Gutés i Martín, president del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Sabadell i sobretot un molt bon amic. Una pèrdua molt important per a aquells que són comercials de sang, com ell. Un lluitador. Una persona aferrissada a la vida.

Ell ha lluitat amb tota l’energia i amb un somriure contra el càncer. No l’he vist mai defallir. Sempre fins a l’últim moment pensant en la família i en el seu estimat col·legi. Per fi descansa, i no penseu que s’ha rendit. La malaltia l’ha vençut. Ell mai s’hauria rendit. Ara, allà on sigui, seguirà pensant i defensant els seus ideals. Ara que descansa i ja no està amb nosaltres, d’una forma o d’una altra sempre el tindrem present, perquè mai l’oblidarem.

Aquells que el coneixíem i l’estimàvem no podrem deixar de pensar-hi.

Ara que ha fet el camí, aquell camí que tots nosaltres un dia o altre farem, és quan més a prop el tindrem, perquè a partir d’avui el portarem sempre més al cor.

Per al col·lectiu dels agents comercials no era només el nostre president, sinó el capità del nostre vaixell, el guia en moments difícils i, sobretot, l’amic. Sempre tenia un moment per a tu, per escoltar-te, per animar-te, per ajudar-te. Per a tots nosaltres no és punt final, per a nosaltres és un punt i a part, serà una altra manera de viure la vida. El dia a dia sense ell, però amb ell.

Ell ha creuat el pont, ja és a l’altre costat. De segur que el rebran amb els braços oberts, perquè s’ho mereix. Ens ha donat una lliçó a tots nosaltres. Es pot fer el camí cap al pont amb molta serenor. Diria, fins i tot, amb molta tranquil·litat.

Eduard, amic, bon viatge. T’estimem.

Mor Eduard Gutés, president del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top