Ciutat

García reclama participació en una campanya sense mítings per Ciutadans

El diputat Joan García a l'inici de campanya de Ciutadans a Sabadell / Pau Quintana

Els representants sabadellencs de Ciutadans ja han donat el tret d’inici de la campanya electoral per les eleccions del 14 de febrer al Parlament de Catalunya. Ho han fet aquest dijous 28 de gener a la plaça Concòrdia de Sabadell, i han presentat el “canvi” i el “final del Procés” com a punts de fuga de les seves propostes.

Segons explicava el candidat i actual diputat del Parlament de Catalunya per Sabadell, Joan García, la campanya del partit taronja serà “telemàtica i sense mítings” a causa de la “situació complicada” en què s’emmarquen aquests comicis. Tot i això, ha volgut remarcar que es tracta d’una oportunitat, un “moment d’il·lusió i canvi”: “necessitem un canvi a Catalunya, acabar amb el Procés i aquests anys de mala gestió, falta de capacitat per enfrontar els problemes reals dels ciutadans” remarcava García.

El diputat i número 5 de la llista al Parlament encapçalada per Carlos Carrizosa ha assistit als mitjans acompanyat dels també candidats Sergio Salcedo i Laura Casado, i ha apuntat també que des del partit han convidat als militants a quedar-se als seus municipis i “que no surtin per fer cap tipus de míting”. A més, ha reafirmat la seva posició contrària a celebrar les eleccions el proper dia 14, tot i que “si al final el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya decideix que es fan el 14 de febrer nosaltres, com sempre, acceptarem les resolucions judicials”.

Preguntat sobre la possibilitat d’un pacte de govern amb el PSC, García ha remarcat que la formació dels socialistes “haurà d’escollir si realment vol un govern constitucionalista, moderat i centrat, o vol reeditar un nou tripartit o reiniciar una nova etapa de Procés, que ja hem vist on ens porta”. També ha indicat la voluntat de Ciutadans de format govern amb altres forces “constitucionalistes” com el PP.

D’altra banda, García ha cridat a la participació amb les mesures de seguretat sanitària com a “garantia de democràcia”, i ha afegit que “si no l’aconseguim anirem a uns resultats amb una certa incapacitat de mostrar quina és la realitat de Catalunya”. “Els ciutadans, quan participen, voten a Ciutadans”, ha finalitzat.

Comentaris
To Top