Ciutat

L’empresa sabadellenca Asobu ofereix tres llocs de treball

El centre gaming a Sabadell / LL. FRANCO

L’empresa de gaming, ubicada a les instal·lacions del centre Can Llong del Club Natació SabadellAsobu eSports, organitza la primera edició “Asobu Crewmates Challenge”, un concurs per contractar creadors de continguts, casters. El concurs començarà el pròxim mes de febrer i tindrà una duració de quatre mesos i premiarà els tres guanyadors amb tres contractes de treball.

El sistema de concurs està ideat perquè asseguri la igualtat més gran possible, ja que cada participant podria destacar en aquells jocs que se senti més còmode. Al febrer serà de contingut lliure, on els participants podran escollir en quin joc volen centrar les seves emissions, en el mes de març hauran de fer-ho en jocs com CSGO o Valorant. En canvi, en el mes d’abril, es demanarà als concursants que realitzin continguts dels jocs estil MOBA (LoL, Dota 2…) i finalment, en el mes de maig el material que hauran d’aportar serà de jocs esportius (FIFA, NBA, Rocket League…).

Als participants se’ls avaluarà en una gala setmanal amb un jurat professional. Tanmateix, també es tindrà present l’opinió pública a través d’enquestes a les xarxes socials. Els requisits per poder participar en el concurs és tenir més de setze anys i ser resident a la província de Barcelona, ja que part del concurs es realitzarà a les instal·lacions d’Asobu.

Comentaris
To Top