DSFamília i nens

Entre la il·lusió i alguns dubtes

Un dels jocs que es podran fer al campus del Club Natació / CEDIDA

Esports a l’aire. Els casals d’estiu del Club Natació Sabadell tenen previst el seu inici el dilluns 29 de juny amb l’esperança que llavors estiguin més clars alguns conceptes que ara mateix provoquen dubtes en la faceta organitzativa. Així ho reconeixia Núria Ruiz, coordinadora del campus amb una gran experiència: “En aquest moment ens és impossible poder assegurar unes determinades activitats que han estat habituals en el programa d’anys anteriors”.

Es refereix bàsicament als campus específics d’esports com el futbol sala, bàsquet o voleibol. Són especialitats que requereixen contacte físic i en què és gairebé impossible el distanciament social. “En principi no es podran fer, però volem esperar si canvia la situació en uns dies i ho tenim més clar”, explica Núria Ruiz.

300 places o més?

Els casals del Club són dels més nombrosos. Si agafem com a referència l’edició de l’any passat, es van comptabilitzar un miler d’inscripcions diferents. La xifra global de participants, però, augmenta considerablement si tenim en compte que molts nens i nenes van repetir en diverses setmanes. Per a aquest any, Ruiz també mostra les seves reticències a l’hora de fer previsions, “perquè en principi només podem utilitzar el 30% de la capacitat de l’espai. Això significaria un topall màxim de 300 places. De totes maneres, quan arribi el 29 de juny la situació pot haver canviat i passar al 50%. Llavors ens permetria acceptar més sol·licituds”. La inscripció està oberta als socis i fills de socis.

De moment, s’han organitzat cinc setmanes –del 29 de juny fins al 31 de juliol–, però el programa es pot ampliar, com ha passat en les últimes edicions, al mes d’agost i part de setembre.

Les activitats aquàtiques guanyaran terreny aquest any, juntament amb tota mena de jocs esportius, pendents d’incorporar les disciplines que ara mateix es troben en dubte. Les mesures de seguretat i higiene estan dissenyades des de fa setmanes a l’entitat.

Comentaris
To Top