Ciutat

Jordi Turull (Junts): “O aconseguim la independència junts o ens penjaran per separat”

Jordi Turull, en un acte de campanya de Junts per Catalunya a la plaça de Sant Roc / V. ROVIRA

El líder independentista empresonat Jordi Turull ha visitat els sabadellencs que cada migdia es reuneixen a la plaça de Sant Roc, a qui ha titllat de “motor d’esperança”. Ho ha fet en el marc de la campanya electoral de Junts per Catalunya, per la qual ha obtingut el tercer grau penitenciari, amb la intenció d’agrair-los la seva mobilització diària per reclamar la llibertat dels polítics catalans. “A la presó no tens dret al desànim, perquè penses en aquestes persones i això dona una força increïble. I avui, sobretot, hem vingut a dir-los que res d’això serà en va i que tot haurà valgut la pena”, ha afirmat.

Jordi Turull saluda els independentistes que diàriament es concentren a la plaça de Sant Roc per reclamar la seva llibertat / V. ROVIRA

Al voltant de la plaça de Sant Roc, desenes de persones han desplegat les habituals pancartes de Llibertat presos polítics, mentre l’exconseller els agraïa l’esforç dels darrers mesos. “Ens agradaria poder-vos abraçar a tots”, ha expressat Turull. El líder independentista també ha volgut agrair el suport rebut en forma de cartes.

En atenció als mitjans de comunicació, Turull s’ha manifestat conciliador respecte a les picabaralles dels partits independentistes: “Sempre em trobareu intentant recosir complicitats i aparcant retrets. La independència l’aconseguirem junts o ens penjaran per separat”.

Turull, amb la portaveu municipal Lourdes Ciuró (dreta) i la vicepresidenta del Consell Comarcal, Míriam Casaramona (esquerra) / V. ROVIRA

Comentaris
To Top