ESPORTS

Pepe Martí aconsegueix la primera victòria a la F4

Pepe Martí, celebrant el triomf al circuit Yas Marina d'Abu Dhabi / CEDIDA

La progressió del jove pilot Pepe Martí és més que evident després d’un nou èxit obtingut a la Fórmula 4 UAE. El cap de setmana passat va sumar dos podis i va aconseguir el primer triomf en monoplaces en la quarta prova disputada en el circuit Yas Marina, i es va convertir així en la seva millor actuació fins al dia d’avui.

Una vegada més, el bon ritme de Martí es va poder comprovar des de la primera sessió dels lliures, que va finalitzar en la segona posició i va mostrar opcions de cara a les sessions classificatòries. El sabadellenc es va mantenir en els llocs capdavanters durant les dues classificacions i va aconseguir el tercer lloc a l’engraellat per a la primera cursa i el quart per a la tercera cursa.

A la primera cursa Martí va aconseguir la tercera posició i, d’aquesta manera, va apuntar-se el tercer podi de la temporada. L’èxit més sonat, però, arribaria a la segona cursa, en què Martí va dominar la prova de principi a fi. Tot i la persecució dels seus rivals, res va impedir que el pilot aconseguís la primera victòria de la temporada i la de la seva carrera en monoplaces.

Aquest cap de setmana, la temporada de la F4 UAE abaixa el teló amb la celebració de la darrera ronda a l’Autòdrom de Dubai. Martí intentarà posar la cirereta a una temporada positiva.

Comentaris
To Top