Publicitat
SANT QUIRZE

Acord a Italco de Sant Quirze per mantenir 70 dels 245 treballadors

L'empresa Italco ha arribat a un acord amb la plantilla de la planta de Sant Quirze del Vallès per mantenir 70 dels 245 treballadors, segons ha informat CCOO.

El sindicat valora positivament l'acord, que permet "guanyar un any de marge" per buscar un projecte per reindustrialitzar la planta. La formació també destaca que el pacte estableix bones condicions de sortida per a la resta de la plantilla. L'acord, segons afegeix el sindicat, ha estat ratificat avui mateix per una majoria "àmplia" dels treballadors d'Italco.

Publicitat

Italco, a Sant Quirze del Vallès / D.S.

Segons informa CCOO, el pacte inclou un pla de prejubilacions a partir dels 55 anys que engloba 102 treballadors, amb un pla de rendes per complementar la prestació. Els treballadors d'entre 55 i 57 anys rebran un complement que els garanteix el 85% del salari fins als 63 anys, i els d'entre 58 i 60, un complement que els garanteix el 90% del salari fins als 63 anys més una quantitat lineal de 448 euros per any treballat.

Per a la resta de la plantilla s'ha acordat una indemnització de 50 dies per any treballat amb un màxim de 44 mensualitats, que afectarà 143 persones. A les persones que continuaran a l'empresa se'ls manté el dret a la indemnització acordada "en cas que passat un any s'hagués aconseguit la reindustrialització de la planta", afirma CCOO.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top