OBITUARIS

Obituari de Josep Bombardó i Navinés, per Marta Farrés

[Escrit de Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell]

En Josep Bombardó ha estat un empresari de renom, reconegut i clau en el desenvolupament industrial i econòmic de Sabadell. Em permetreu, però, que en aquestes línies no em refereixi als seus mèrits professionals. La seva trajectòria va ser més que destacada però també ho van ser, i és el que voldria destacar, el seu tarannà, el seu compromís social i la seva estima per la ciutat.

Fa temps que ens coneixíem i m’omple d’orgull poder dir que ens apreciàvem mútuament. En Josep Bombardó era una persona resolta, que s’implicava i que estimava Sabadell. I que amb la seva manera de fer va inspirar molta gent. Perquè va treballar incansablement en les seves responsabilitats professionals però al mateix temps, també, per fer possible una societat millor.

Trobarem molt a faltar la seva personalitat reflexiva i alhora decidida, els seus coneixements i, per sobre de tot, els seus valors com a persona i com a ciutadà. Sempre va tenir una gran voluntat de servei, de trobar solució als problemes i de fer les coses sense esperar res a canvi.

Per tot plegat, Josep, gràcies. Esperem estar a l’altura i donar sense demanar, com tu ens vas i ensenyar. Que la terra et sigui lleu.

Comentaris
To Top